Dikey Geçiş Sınavına (DGS) Hazırlık Kursu

Kadriye AYTEKİN

Ücret

1400,00 TL (KDV Dahil)

Ufuk Üniversitesi öğrencileri için 1150 TL’dir.

Kontenjan 25-40 Kişi
Eğitim Yeri

UFSEM Dr. Sadık Ahmet Cad. No. 45 Balgat/Ankara

Programın Amacı

Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programlarından mezun olan (ya da mezun durumda olan) öğrencilerin lisans programlarına dikey geçiş yapmaları ile ilgili ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınava hazırlıklarını tamamlamak ve yoğunlaştırılmış, önceki yıllarda çıkmış olan soruların da görüleceği tarama ve deneme sınavlarıyla destekleneceği öğretimin yapılması amaçlanmaktadır.

Eğitim kapsamında 72 saat boyunca Matematik – Geometri- Sayısal Mantık üzerine dersler yapılacak olup 12 saat boyunca Türkçe dersleri, 6 saat boyunca Sözel Mantık dersleri işlenecektir.

Kimler Katılabilir

Dikey Geçiş Sınavına girecek olan kişilere yöneliktir. Herhangi bir başvuru koşulu bulunmamaktadır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Ön Kayıt Formu,

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

Ödeme Dekontu.

Ödeme Bilgileri

Ücret, havale veya EFT yoluyla ya da kredi kartı ile ödenebilir. Kredi kartı ödemeleri için iletişime geçebilirsiniz.

Ufuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Kamu İktisadi İşletmesi

Halkbank Çukurambar Ticari Şubesi Hesap No: 16100021

IBAN No. TR80 0001 2001 3110 0016 1000 21

(Ödeme yaparken Katılımcının Adı-Soyadı, TC Kimlik Numarası ve DGS Hazırlık Kursu ücreti olduğu mutlaka belirtilmelidir.)

Programa Kayıt Olma Şekli

1. Adım: Ön kayıt formunu doldurunuz.

2. Adım: Başvuru teyit e-postası aldıktan sonra yukarıda belirtilen hesap numarasına ücretinizi yatırınız. (Kredi kartı ile ödemelerde lütfen iletişime geçiniz.)

3. Adım: Ödeme dekontunuzu ve nüfus cüzdanınızın fotokopisini ufsem@ufuk.edu.tr adresine eposta yoluyla gönderiniz.

4. Adım: Ödeme dekontunun ulaştığına dair teyit e-postası ve ders programı ve derslik bilgileri konulu eposta gönderilecektir. Kaydınız tamamlanmıştır.

Belgelendirme

Eğitimlerini en az %70 devam ederek tamamlayan katılımcılara en geç bir ay içinde e-posta adreslerine katılım belgesi gönderilecektir.

İade ve İptal Koşulları

Sınıfın açılması için kayıtlar yeterli kişi sayısına ulaşmazsa UFSEM, eğitimin iptali hakkını saklı tutar.

Katılımcının ödemeyi gerçekleştirmesi ve eğitime kaydını yapması sonrasında kaydını iptal ettirmek istemesi durumunda, eğitim başlama tarihinden 7 iş günü öncesine kadar eğitim ücretinin tamamı iade edilecektir. Bunun dışında eğitim başlayıncaya kadar yalnızca mücbir sebeplerle kayıt iptali halinde ücret iadesi yapılacaktır. Eğitim başladıktan sonra ise yapılacak kayıt iptallerinde ücret iadesi yapılmayacak ve katılımcı eğitimden ayrılsa dahi, kalan taksitleri ödeyecektir. Katılımcı bu şartı peşinen kabul ettiğini gayrikabili rücu beyan ve taahhüt eder.

Başvuru, kayıt ve ücretler hakkında bilgi almak için

E-Posta: ufsem@ufuk.edu.tr

Tel.: 0312-909 27 95-96