Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimlerimiz Devam Ediyor

Ufuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Libra Akademi işbirliği ile gerçekleştirilen Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimleri katılımcıların yoğun talepleri ile devam ediyor. Gerçekleşen eğitimlerde katılımcılar başarı ile eğitimlerini tamamlamışlardır. Ufuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Tüketici Hukuku Arabuluculuk Eğitimi, Ticaret Hukuku Arabuluculuk Eğitimi, İnşaat Hukuku Arabuluculuk Eğitimi, Banka ve Finans Hukuku Arabuluculuk Eğitimi ve Sağlık Hukuku Arabuluculuk Eğitimi gerçekleştirilmektedir.

UFSEM tarafından gerçekleştirilen Tüketici Hukuku Arabuluculuk Eğitimi’ni 882 kişi başarı ile tamamlayıp katılım belgesi almaya hak kazanmıştır. Ticaret Hukuku Arabuluculuk Eğitimini 379 kişi başarı ile tamamlayıp katılım belgesi almaya hak kazanmıştır. Ticaret Hukuku Arabuluculuk Eğitiminde ise 437 kişi eğitimlerini başarı ile tamamlayıp katılım belgesi almaya hak kazanmıştır.

Ufuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde sağlanan başarılar eğitimlere her geçen gün taleplerin artmasını sağlamıştır. UFSEM bünyesinde gerçekleşen Arabuluculuk Uzmanlık Eğitimleri daha birçok katılımcıya kariyerleri için önemli bir yol çizmek için devam etmektedir.

04.06.2021