Psikososyal Krizlerde Yaklaşım ve İntihar Davranışının Önlenmesi Eğitimi Tamamlandı

Ufuk Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından 17 – 18 Haziran 2021 tarihlerinde ‘’Psikososyal Krizlerde Yaklaşım ve İntihar Davranışının Önlenmesi’’  eğitimi Prof. Dr. Refia Palabıyıkoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih Yığma hocalarımız tarafından gerçekleştirilmiştir. UFSEM eğitim merkezinde yüz yüze gerçekleştirilen eğitimimize katılımcılarımızın ilgisi yoğun olmuştur.

’’Psikososyal Krizlerde Yaklaşım ve İntihar Davranışının Önlenmesi’’ eğitimi iki gün devam etmiştir. Eğitim süresince katılımcılarımızla interaktif bir şekilde çalışma yapılmıştır. Katılımcılar yüz yüze gerçekleştirilen ’’Psikososyal Krizlerde Yaklaşım ve İntihar Davranışının Önlenmesi’’ eğitimini başarı ile tamamlayarak Eğitim Sertifikası almaya hak kazanmışlardır.

UFSEM bünyesinde ilk kez gerçekleştirilen ‘’Psikososyal Krizlerde Yaklaşım ve İntihar Davranışının Önlenmesi’’ eğitimi yeni katılımcılarla yeni dönemde de devam edecektir. Psikoloji bölümü öğrencileri ve psikologların ‘’Psikososyal Krizlerde Yaklaşım ve İntihar Davranışının Önlenmesi’’ eğitimi ile kariyerlerinde ve eğitim hayatlarında önemli bir iz bırakmak için UFSEM kapılarını sizlere açıyor…